ELEKTRONIKAI MEGOLDÁSOK


Cégpolitikánk

Alkalmazkodva országunk jelenlegi társadalmi, gazdasági viszonyaihoz és az elektronika rohamos fejlődését is figyelembe véve, folyamatosan formáljuk tevékenységi körünket és törekszünk teljesebb körű szolgáltatás nyújtására.
Nagyon körültekintően kiválasztott és folyamatosan továbbképzett alkalmazottaink következetesen és rendkívül megbízhatóan törekednek arra, hogy a megbízók érdekeit tartsák szem előtt, ugyanakkor határozottan, ellenőrizhető módon, azok legnagyobb megelégedésére végezzék munkájukat. A környezetet kevésbé szennyező, korszerű technikai és technológiai alkalmazásokat használunk, ezért a társaság vezetése időről-időre gondoskodik az ehhez szükséges feltételek megújításáról.
A beszállítóink megválasztásánál előnyben részesítjük az ISO 9001 és az ISO 16949 számú szabványok szerint tanúsított cégeket.
Az eddigi tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy fejlődőképesek vagyunk a munkavégzés minőségében, a foglalkoztatottak szakképzésében és a gyakorlati tapasztalatok terén is.
Könnyen és rugalmasan tudunk alkalmazkodni, akár a megbízók egyedi igényeinek kielégítése, akár a szolgáltatási díjak megállapítása tekintetében.
Említett előnyöket kihasználva és ezekre alapozva próbálunk minél több leendő partnert meggyőzni, amennyiben társaságunk mellett dönt cserébe:
Minőségi -, megbízható – , gyors – , – szolgáltatást kap
A fenti cél érdekében elhivatottan és üzleti alapon tevékenykedünk.

Minőségpolitikánk

Célunk, hogy tevékenységünkkel biztosítsuk termékeink és szolgáltatásaink egyenletes minőségét és megfeleljünk a vevőink által meghatározott és elvárt igényeknek.
Ennek érdekében minden munkatársunk elkötelezi magát, arra hogy a legjobb tudását nyújtva minden tőle telhetőt megtesz megbízóink minőségi elvárásainak. Szolgáltatásunkat professzionális anyagok és eszközök felhasználásával, a műszaki célszerűség és a megbízható használatra való alkalmasság figyelembevételével, korszerű megoldásokat alkalmazva nyújtjuk.
A minőségirányítás kiemelt feladata és felelőssége cégünk vezetésének és minden munkatársunknak. Ezért felelősek vagyunk az alkalmazottaink folyamatos fejlődéséért, azért hogy munkájukkal hozzájáruljon vevőink, üzleti partnereink teljeskörű elégedettségéhez. Dokumentációs rendszerünket folyamatosan fejlesztjük cégünk fejlődését és a követelmények változását követve.
Lehetőséget biztosítunk munkatársainknak a cég fejlesztésében való részvételre, és folyamatosan vizsgáljuk megelégedettségüket.

Szolgáltatásaink:

Mérőberendezés gyártás

Mérőberendezés gyártási és adatszolgáltatási szolgáltatásunk célja, hogy ügyfeleinknek pontos, megbízható és felhasználóbarát mérőberendezéseket biztosítson, amelyek lehetővé teszik a különféle mérések elvégzését és az adatok hatékony rögzítését, elemzését és továbbítását. Rugalmas megoldásainkkal és teljes körű támogatásunkkal segítjük ügyfeleinket az igényeiknek megfelelő mérőberendezés kiválasztásában és működtetésében.

Mérőberendezés gyártás:

Tapasztalt csapatunk modern technológiákat alkalmazva képes gyártani mérőberendezéseket, amelyek kielégítik az ügyfelek legmagasabb minőségi és teljesítménybéli elvárásait.

Egyszerű áramköri mérések:

Az általunk gyártott mérőberendezések lehetővé teszik egyszerű áramköri mérések elvégzését, biztosítva a pontos és megbízható adatokat az áramköri teljesítményről és stabilitásról.

Adat rögzítés és továbbítás:

A mérőberendezések képesek az adatok rögzítésére és továbbítására a megfelelő formátumban és időpontban, lehetővé téve az adatok könnyű hozzáférését és felhasználását.

Adat elemzés:

Szakértő adatelemző csapatunk segítségével részletes elemzéseket készítünk a gyártott mérőberendezések által rögzített adatokról, biztosítva az ügyfelek számára az információk mélyebb megértését és a döntéshozatalhoz szükséges alapot.

Vizuális megjelenítés:

A gyártott mérőberendezésekkel gyűjtött adatokat vizuális formában is meg tudjuk jeleníteni, például diagramok és grafikonok segítségével, hogy könnyen értelmezhetőek legyenek az ügyfelek számára.

Komplex mérések:

Képzett szakembereink segítségével olyan mérőberendezéseket gyártunk, amelyek alkalmasak a legkomplexebb mérések elvégzésére is, lehetővé téve a kifinomult rendszerek teljesítményének és működésének vizsgálatát.

Teljes funkció teszt:

Vevőink igényei alapján teljes körű funkció tesztet végzünk, hogy biztosítsuk a mérőberendezések megfelelő működését és teljesítményét minden egyes funkción keresztül.

Előnyök:

• Magas minőségű, megbízható mérőberendezések biztosítása
• Rugalmas gyártási folyamatok az ügyfelek egyedi igényeinek kielégítésére
• Tapasztalt csapat támogatása és tanácsadása
• Teljes körű támogatás a termék bevezetésétől kezdve a karbantartásig


Rework & Sorting

Elektronikai forrasztási szolgáltatásunk a legmagasabb minőségi szabványoknak megfelelően biztosítja a forrasztási munkákat, segítve ügyfeleinket az elektronikai összeszerelési folyamatok hatékony és megbízható kivitelezésében. Szakértő csapatunk IPC7711/21 certifikációval rendelkezik, és széleskörű tapasztalattal rendelkezik az elektronikai forrasztási technológiák terén.

Forrasztási Technológiai Szakértők:

Képzett munkatársaink az IPC7711/21 képesítéssel végzik a forrasztási munkákat, biztosítva a minőségi és megbízható összeszerelési folyamatokat.

SMD és THD Forrasztás:

Tapasztalt szakembereink kiváló minőségű SMD (Felületre Szerelt) és THD (Átmenő furatú) forrasztási munkákat végeznek, biztosítva a stabil és megbízható kapcsolatot.

Sorozathiba elhárítás:

Rugalmas csapatunk gyorsan és hatékonyan kezeli a gyártási folyamatok során felmerülő sorozathibákat, biztosítva a zökkenőmentes termelés folytatását.

Előszűrés és vizuális ellenőrzés:

Előzetes szelekciós eljárásokat alkalmazunk az alkatrészek minőségének biztosítása érdekében, valamint szigorú vizuális ellenőrzéseket végzünk az összeszerelési folyamatok során.

Rework validálás:

A rework folyamatát külső laboratóriumi vizsgálatokkal (például keresztmetszet, röntgen, SIR) validáljuk, annak érdekében, hogy ügyfeleink biztosak lehessenek a rework minőségében.

IPC610 szabvány ismeret:

Kiterjedt ismeretekkel rendelkezünk az IPC610 osztályokról, amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy pontosan megértsük az ügyfelek minőségi követelményeit és azoknak megfelelően cselekedjünk.

Előnyök:

• Tapasztalt és tanúsítványokkal rendelkező szakemberek
• Szigorú minőségellenőrzési eljárások alkalmazása
• Rugalmas hozzáállás a különféle igények kielégítésére


Minőségmenedzsment támogatás elektronikai gyártás területen

Tapasztalt és szakmailag kiváló kollégáink segítségével biztosítjuk megbízóiknak a minőségügy és az elektronikai gyártás terén szükséges szakértelmet és gyakorlatot. Így lehetőségünk van különféle igények kielégítésére.

Nem-megfelelőségek kezelése és hibaelhárítás:

Kezeljük a nem-megfelelőségeket, és ha szükséges, javaslatokat teszünk a hibák elhárítására és a folyamatok javítására.

Folyamat- és minőségoptimalizálás:

Koordináljuk a folyamat- és minőségoptimalizálást, és szükség esetén segítünk a PDCA ciklus futtatásában, hogy biztosítsuk a folyamatos fejlődést és javulást.

Folyamataudit VDA 6.3 alapján:

Folyamatos auditokat végzünk a VDA 6.3 szabványok alapján, hogy biztosítsuk a folyamatok hatékonyságát és megfelelőségét.

Reklamációk kezelése és 8D intézkedési javaslatok:

Hatékonyan kezeljük a reklamációkat és alkalmazunk 8D módszertant az intézkedési javaslatok kidolgozására és végrehajtására.


Betöltés...